Reactie Voor Raphael Holzhauser zijn het geen gemakkelijke weken: "Dit is mijn moeilijkste periode sinds dat ik bij Beerschot ben"

Voor Raphael Holzhauser zijn het geen gemakkelijke weken: "Dit is mijn moeilijkste periode sinds dat ik bij Beerschot ben"
Foto: © Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Raphael Holzhauser beleeft de moeilijkste weken sinds hij bij Beerschot is. De fans kunnen een belangrijke rol spelen in dit om te keren zo zeggen ook Joren Dom en Peter Maes.

"Het is nu onze moeilijkste periode sinds dat ik hier ben maar daar moeten we door", vertelde Holzhauser na de wedstrijd. "We moeten gewoon hard werken de komende weken. De supporters zien ook dat we vandaag hard gewerkt hebben. Ze steunen ons en dat voelen we ook. Na de wedstrijd tegen Union mochten ze dan ook ontevreden zijn."

Joren Dom kwam ook nog even terug op de fans bij Beerschot. "Ze waren geweldig vandaag. Ik was aangenaam verrast want ze waren zeer teleurgesteld na vorige week en lieten dat ook merken. Ze hadden nood aan een reactie van ons op het veld en dat hebben we ondanks te nederlaag ook laten zien vandaag."

Tot slot kwam de trainer van Beerschot, Peter Maes, ook nog even terug op de fans. "Het publiek reageerde beter en positiever dan vorige week. Maar het publiek reageert ook op basis van wat de spelers op het veld laten zien. De jongens hebben aanmoedigingen nodig en dat kregen ze ook vandaag. Maar dat is vooral omdat ze het zelf hebben afgedwongen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties