Moeskroen geklopt in vriendschappelijke wedstrijd, eerste minuten voor Teddy Chevalier

Jelle Ruts
| 1 reacties

Moeskroen verliest na de compleet gemiste competitiestart ook in oefenwedstrijd van Valenciennes.

Net als alle andere Belgische ploegen profiteren ze bij Moeskroen ook van de interlandbreak. Na de compleet gemiste competitiestart moet er nog hard gewerkt worden. Om automatismen er in te slijpen en de nieuwe spelers die werden aangetrokken op het einde van deze transfermercato te integreren speelde Moeskroen vandaag een oefenwedstrijd tegen Valenciennes. Ook nieuwkomer Teddy Chevalier was van de partij.

De oefenwedstrijd eindigde op een nederlaag voor Moeskroen. Met 2-0 gingen ze onderuit tegen het Franse Valenciennes. Maxime Spano en Aeron Zinga zorgden voor de doelpunten.  De doelman van Valenciennes, Konaté, stopte in de laatste minuten van de wedstrijd ook nog een strafschop.  Er is dus nog wat werk aan de winkel bij Moeskroen... .