Real Madrid laat jarenlang transfertarget los en gaat voor een andere invulling

Real Madrid laat jarenlang transfertarget los en gaat voor een andere invulling
Foto: © photonews

Het contract van Paul Pogba loopt komende zomer af bij Manchester United. Jarenlang stond hij op het verlanglijstje van Real Madrid, en vooral van Zidane, maar dit lukt nu afgelopen.

Real Madrid zou komende zomer flink willen toeslaan op de transfermarkt. Kylian Mbappé, die zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain nog steeds niet verlengde, blijft het absolute topdoelwit. Maar er staan nog veel meer grote namen op het Madrileense verlanglijstje. Zoals Paul Pogba, die na het seizoen allicht transfervrij vertrekt bij Manchester United. De Franse middenvelder wordt zelfs al jarenlang gelinkt aan een overstap naar het Estadio Santiago Bernabeu. Toch lijkt die transfer er uiteindelijk niet van te gaan komen.

Zo meldt Marca dat Real Madrid beslist heeft om de eventuele komst van Pogba links te laten liggen. Vooral zijn landgenoot Zinedine Zidane hamerde jarenlang op de komst van de middenvelder. Maar diens opvolger Carlo Ancelotti zou niet bepaald staan springen om de samenwerking aan te gaan. De Italiaan zou een andere invulling van het middenveld in gedachten hebben.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties