🎥 Raul Jimenez schlemiel van het weekend met twee gele kaarten in minuut tijd tegen Manchester City

Wolverhampton-aanvaller Raul Jimenez tekende tegen Manchester City voor de actie van het weekend voorlopig.

Wolverhampton leek goed stand te kunnen houden op het veld van Manchester City. In de extra tijd van de eerste heflt stond het nog 0-0 toen City een vrije trap op het middenveld.

Jimenez kreeg daarvoor een gele kaart maar bleef nog wat bij de bal staan. In plaats van afstand te nemen, ging hij op een meter van de bal staan en probeerde hij de vrije trap van Rodri ook nog eens te blokkeren. Scheidsrechter Jonathan Moss liet echter niet met zich sollen en gaf de Mexicaan prompt zijn tweede gele kaart, ook de commentaar van Leander Dendoncker kon daar niets meer aan veranderen.

Ondanks het numerieke overwicht kon City maar met moeite winnen van Wolverhampton. Een strafschop van Sterling legde de 1-0 eindstand vast. De Bruyne viel in in de 73e minuut.