Philippe Albert twijfelt niet: "Deze interlandbreak is eigenlijk voor niks geweest"

Philippe Albert twijfelt niet: "Deze interlandbreak is eigenlijk voor niks geweest"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bondscoach Roberto Martinez kondigde deze interlandbreak met veel poeha aan, maar wellicht wordt het een maat voor niks.

Vanavond spelen de alternatieve Rode Duivels een tweede vriendschappelijke wedstrijd tegen Burkina Faso, na het gelijkspel van vorige week tegen Ierland.

Voor voormalig international Philippe Albert zijn deze twee wedstrijden wellicht een maat voor niks geweest. Zeker als er gekozen wordt voor 23 in plaats van 26 spelers.

Dat laatste was door corona het geval voor het EK, maar voor het WK blijft het aantal spelers in de selectie voorlopig nog altijd op 23.

“Ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat de twee wedstrijden waarschijnlijk nutteloos zullen zijn geweest”, zegt Albert aan Sudpresse. “Je kunt de oefening gemakkelijk zelf maken, je verplaatsen in het hoofd van Roberto Martinez en dan kom je op hetzelfde resultaat uit als ik.”

Enkel blessures kunnen mogelijk nog roet in het eten gooien. “Afgezien van Theate zie ik geen verrassingen in de definitieve lijst”, klinkt het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties