Supporters Antwerp kunnen niet lachen met verplaatsing naar Oostende op woensdag: "Algemene boycot"

Supporters Antwerp kunnen niet lachen met verplaatsing naar Oostende op woensdag: "Algemene boycot"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De Jupiler Pro League maakte dinsdag de nieuwe kalender bekend voor na het WK en dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij sommige Antwerp supporters.

De nieuwe kalender voor de Jupiler Pro League voor de eerste wedstrijden na het WK doet weer heel wat stof opwaaien. Er was dit seizoen al heel wat kritiek op de kalender en de soms onmogelijke verplaatsingen en uren van de wedstrijden. De supportersclub 'Antwerp Dynamite' schreef een open brief naar aanleiding van de nieuwe kalender.  

"De uitwedstrijd naar Oostende staat gepland om 18.30u. Ronduit belachelijk. Op een woensdagavond 130km verder in het land gaan voetballen. Vele supporters moeten hier een (halve) dag verlof voor vragen."

"Naast de onverklaarbare uren op zondag, de late bekendmakingen van de speeldata’s en de opgelegde combiregelingen is dit een zoveelste slag in het gezicht van de supporters", klinkt het. 

Statement maken en alternatief evenement

"Het is hoog tijd om een statement te maken, wij roepen op tot een algemene boycot." Ze dachten ook aan een alternatief. "Organiseer een evenement op de club met een groot scherm. De inkomsten van de drank en snacks gaan hierbij naar onze club"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties