Heeft Messi zijn laatste match in Frankrijk gespeeld? 'PSG grijpt héél hard in en zet Argentijn meteen op non-actief'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Heeft Messi zijn laatste match in Frankrijk gespeeld? 'PSG grijpt héél hard in en zet Argentijn meteen op non-actief'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSG kan niet lachen met het ongeoorloofde tripje van Lionel Messi naar Saoedi-Arabië. De Argentijn is nog niet terug, maar weet wel dat zijn straf niet om mee te lachen zal zijn.

Nog eventjes de situatie kaderen: de spelers van PSG kregen maandag én dinsdag vrijaf... op voorwaarde dat er afgelopen weekend werd gewonnen van Lorient FC. Dat gebeurde niet, waardoor de spelersgroep, zich vandaag opnieuw moest melden in het Parc des Princes.

Niet aanwezig: Lionel Messi. De Vlo had geen zin om een gepland sponsorevent in Saoedi-Arabië opnieuw - ook bij twee eerdere gelegenheden kreeg de Argentijn geen toestemming om af te reizen - af te zeggen en trok toch naar het Midden-Oosten.

Messi Lionel
© photonews

Het hoeft geen betoog dat PSG er allerminst kan om lachen. De Franse media weten dat de Parijse grootmacht al meteen stappen heeft ondernomen. Messi wordt met onmiddellijke ingang op non-actief gezet. Daarnaast wordt ook het salaris van de Argentijn bevroren.

Laatste match gespeeld?

De schorsing geldt meteen voor twee weken, maar de kans is groot dat Messi - geziend de contractuele situatie en stroeve onderhandelingen - meteen zijn laatste wedstrijd voor PSG heeft gespeeld. FC Barcelona wil hem volgend seizoen terug naar Camp Nou halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties