Bijzondere hobby's van bekende voetbalspelers

Bijzondere hobby's van bekende voetbalspelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naast hun indrukwekkende vaardigheden op het voetbalveld, hebben bekende voetbalspelers vaak interessante hobby's die hun originele persoonlijkheid en veelzijdigheid benadrukken.

Hoewel we hen vooral associëren met hun atletische prestaties, is het leuk om te ontdekken dat deze profvoetballers ook passies delen voor verschillende andere hobby's buiten het veld.

Cristiano Ronaldo speelt graag bingo

Cristiano Ronaldo, de wereldbekende Portugese superster, staat bekend om zijn onvoorstelbare doelpunten en atletische vermogen op het veld. Maar wist je dat hij buiten het voetbalveld een verrassende hobby heeft? De profvoetballer speelt namelijk regelmatig bingo. Hij geniet ervan zijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie, terwijl hij de nummers afstreept op zijn bingokaarten. Deze hobby laat zien dat Ronaldo ook van ontspanning en nostalgie houdt en graag tijd doorbrengt met zijn dierbaren.

Neymar Jr heeft een pokerface

De Braziliaanse voetballer Neymar Jr, bekend om zijn behendigheid en technische vaardigheden, heeft een ware passie voor het spel poker. Hij wordt dan ook regelmatig gespot aan de pokertafels van het casino. En het mooie is dat hij er ook wat van kan, want hij neemt zelfs deel aan prestigieuze pokertoernooien over de hele wereld. Neymar houdt van de strategische aspecten van het spel en de mentale uitdaging die het biedt. Wat dat betreft verschilt dit kansspel niet zoveel van voetbal.

Kevin De Bruyne kan taarten bakken

De Belgische middenvelder Kevin De Bruyne heeft misschien wel de lekkerste hobby op ons lijstje. Buiten het voetbalveld kun je De Bruyne namelijk vaak in de keuken vinden. Bij zijn zoete hobby kan hij zijn culinaire vaardigheden goed toepassen.

David Beckham kan aardig schermen

De iconische Engelse voetballer, David Beckham, heeft zoals verwacht een heel elegante hobby buiten het voetbalveld, namelijk schermen. Zijn liefde voor schermen toont zijn finesse en gevoel voor stijl, eigenschappen die ook op het voetbalveld tot uiting kwamen. Beckham heeft een passie voor de eeuwenoude sport en heeft zelfs deelgenomen aan schermwedstrijden op amateurniveau.

Lionel Messi is zen dankzij yoga

Deze Argentijnse voetballegende behoeft geen introductie. Naast zijn ongeëvenaarde dribbels en doelpunten maakt Messi regelmatig tijd vrij voor yoga. Het helpt hem niet alleen om zijn lichaam en geest in balans te houden, maar verbetert ook zijn flexibiliteit en focus op het voetbalveld.

Eric Cantona houdt van poëzie

De Franse voetballer Eric Cantona heeft zowel op als buiten het veld een creatieve kant. Cantona staat bekend om zijn charisma en unieke persoonlijkheid, en hij kan zijn gedachten en emoties vaak uiten in de vorm van gedichten. Zijn liefde voor poëzie toont aan dat hij een diepgaande en expressieve kant heeft.

Michael Owen is niet vies van legpuzzels

Michael Owen heeft een ontspannende hobby. Deze voormalige Engelse spits kan in zijn vrije tijd uren zoet zijn met een goede oude legpuzzel. Owen vindt het leuk om complexe puzzels op te lossen en zo zijn hoofd leeg te maken. Deze activiteit stelt hem in staat zich te concentreren en te genieten van een rustige en meditatieve bezigheid. Dit vormt een groot contrast met de prestatiedruk die gepaard gaat met het voetbalveld.

Petr Cech besteedt zijn vrije tijd aan drummen

Wie had gedacht dat de voormalige Tsjechische doelman, Petr Cech, een passie heeft voor muziek en drumt in zijn vrije tijd? Naast zijn indrukwekkende keepers vaardigheden laat Cech zijn ritmische kant zien door achter een drumstel te zitten en te genieten van krachtige beats.

Andrea Pirlo is een fervent wijnmaker

Dat Italianen van wijn houden, is algemeen bekend. Andrea Pirlo, de voormalige Italiaanse middenvelder, houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met het maken van heerlijke wijnen. Na zijn succesvolle carrière als voetballer heeft Pirlo zijn eigen wijngaard in Italië, waar hij zijn eigen wijn produceert. Deze hobby toont zijn verfijnde smaak en zijn toewijding aan het creëren van iets bijzonders, zowel op als buiten het voetbalveld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties