Anderlecht-fans zeggen bijna allemaal hetzelfde over nieuwkomer

Brian Riemer dropte tegen Westerlo meteen twee nieuwe aanwinsten in de basis. En die konden de fans van Anderlecht wel bekoren.

Na amper een minuut stond Anderlecht al op voorsprong tegen Westerlo dankzij Kasper Dolberg. Westerlo kwam daarna beter in de wedstrijd, maar Anderlecht behield zijn voorsprong voor de rust en ging met 1-0 de kleedkamer in. Anderlecht won uiteindelijk met 2-1 na goals van Vertonghen en Jordanov in de tweede helft.

Met Mats Rits, die voor zo'n 2 miljoen euro overkwam van Club Brugge, en Alexis Flips, waarvoor Anderlecht 3,5 miljoen betaalde aan Stade Reims, werden door Brian Riemer meteen in de basis gedropt.

En de twee deden het ook goed. Rits liet het middenveld beter draaien, terwijl Flips in de eerste helft een paar keer gevaarlijk was. De jonge Fransman creëerde in de eerste helft drie kansen, de meeste van iedereen. Hij valt duidelijk al in de smaak is te merken op sociale media.