Club Brugge mag hopen op absolute miljoenentransfer in de winter: 'Drie Engelse topclubs in de running'

Club Brugge mag hopen op absolute miljoenentransfer in de winter: 'Drie Engelse topclubs in de running'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge legde deze zomer een monsterbod van Chelsea op Antonio Nusa naast zich neer. De Engelsen wilden meer dan 30 miljoen euro bieden, maar Club Brugge én Nusa zelf gingen er niet op in. En dat heeft nu zijn gevolgen.

Antonia Nusa zelf wilde graag nog eventjes blijven bij Club Brugge en dacht dus niet aan een transfer deze zomer. Al wil dat niet zeggen dat hij de komende maanden niet verder op de voet gevolgd zal worden door Chelsea en andere topclubs.

De interland die hij speelde bij Noorwegen deze week maakte de tongen nog meer los bij diverse mensen, scouts en analisten. Een overstap naar een topclub lijkt dan ook eerder een kwestie van maanden dan jaren te gaan worden. Nusa zelf? Die is er nog niet mee bezig.

De scouts? Die draaien overuren. Naast Chelsea zouden nog een aantal andere Engelse topclubs wel wat zien in de 18-jarige Noorse jongeling. De dribbelkont is ook op de radar terechtgekomen van Arsenal én Liverpool.

Dat weet toch alvast Ekrem Konur te melden. Met drie Engelse topclubs achter zich aan kan Nusa zijn droombestemming gaan uitkiezen. Voor Club Brugge wil het dan weer zeggen dat de geïnteresseerden aan een opbod kunnen beginnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties