Cercle Brugge op zoek naar leidersplaats in Jupiler Pro League

Cercle Brugge op zoek naar leidersplaats in Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie matchen vandaag in de Jupiler Pro League. Cercle Brugge kan mits een overwinning aan de leiding van het klassement komen.

Cercle Brugge opent het competitievoetbal van zaterdag in de Jupiler Pro League. Met een overwinning op bezoek bij RWDM kunnen de troepen van Muslic over KAA Gent, met een match minder gespeeld, en RSC Anderlecht naar de leidersplaats springen.

Het tweede duel van de dag zet Union SG en KRC Genk tegenover elkaar. Beide ploegen kunnen geen misstap meer veroorloven, anders vielen ze de voeling met de top van de rangschikking. Wie van de twee komt het best uit de interlandbreak?

De avond wordt afgesloten met een duel tussen Club Brugge en Sporting Charleroi in het Jan Breydelstadion. Felice Mazzu zette alles al op scherp door op zijn persconferentie duidelijk te wijzen op het feit dat de supporters van blauwzwart druk op de scheidsrechter zullen zetten.

Ronny Deila hoopt dan weer dat zijn ploeg na de nederlaag tegen KAA Gent zich kan herpakken om alleen maar naar boven te kijken. Een opsteker is absoluut nodig richting het Europese duel van donderdag tegen Besiktas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties