Ophef bij Aston Villa: "Zelfs de vrouwen zijn bang om erin te spelen"

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Ophef bij Aston Villa: "Zelfs de vrouwen zijn bang om erin te spelen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aston Villa is opnieuw sterk aan het seizoen begonnen in de Premier League, maar aan hun shirts zal dat volgens The Villains niet liggen.

Want wie het al is opgevallen, ziet dat de shirts van Aston Villa altijd helemaal doorweekt zijn. Oorzaak: de tenues van het Italiaans merk Castore hebben te weinig zweetafvoerende middelen, waardoor het shirt van Youri Tielemans en co "te nat" is. De club zou dan ook een nieuw shirt aangevraagd hebben bij Castore.

Volgens The Guardian worden de spelers door het zware shirt “afgeremd en hun prestaties beïnvloed." Daar is in ieder geval weinig van te merken, want Aston Villa staat na een knappe 12/18 (en een recente zege op Chelsea) knap op de zesde plaats in de Premier League.

“Dit wordt een groot probleem”, stelde Sky Sports-commentator Jacqui Oatley op X. “Het is erg voor de mannen, maar onmogelijk voor de vrouwen.” Oatley zou bij de vrouwen van Aston Villa al gehoord hebben dat “ze zelfs bang zijn om in de shirts te spelen”.

“Normaal moeten ze genieten van hun televisiewedstrijden en ernaar uitkijken, maar nu zien ze ertegenop”, voegt zij eraan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties