Icoon van Club Brugge weet welke speler Club Brugge momenteel mist: "Vanaken kan dat niet"

Icoon van Club Brugge weet welke speler Club Brugge momenteel mist: "Vanaken kan dat niet"

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het loopt niet bij Club Brugge en er is niemand die op dit moment opstaat om de kar te trekken. Dat ziet ook Lorenzo Staelens, die weet wat voor type blauw-zwart momenteel mist.

Ten eerste ziet Staelens ook een mentaliteitsprobleem. "Ik zie gelatenheid en veel te weinig winnaarsmentaliteit",zegt hij bij Sporza. "Bij de penaltymisser van Andreas Skov Olsen zag je bij manier van spreken zelfs geen ontgoocheling."

"Hans Vanaken zei dat Club net zo goed 24 of 25 punten had kunnen hebben. Dat is misschien correct, maar zelfs dat aantal zou niet voldoende zijn voor Club. Hij zou wat harder mogen zijn als aanvoerder. Alles wordt te makkelijk gerelativeerd. Het moet en het kan beter met deze kern, daar ben ik van overtuigd."

En Vanaken mist als kapitein ook een ietwat grotere mond. "Vroeger hadden we persoonlijkheden zoals Jan Ceulemans en Franky Van der Elst. Als het niet goed was, dan maakten zij van hun oren. Vormer was de laatste die dat kon, of toch zeker toen hij top was. Toen kon hij wel op tafel slaan in de kleedkamer. Een Nederlander doet dat sowieso meer uit zichzelf. Zo'n type mist Club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties