Moet ook Defour zich zorgen beginnen maken? "Veel druk op match tegen Cercle"

Moet ook Defour zich zorgen beginnen maken? "Veel druk op match tegen Cercle"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen is na een 1 op 15 afgezakt naar de dertiende plaats en moet zich toch wel wat zorgen beginnen maken. Steven Defour zal snel de neerwaartse spiraal moeten keren, want in een seizoen dat er mogelijk drie degradanten zijn...

Tegen Genk ging KV Mechelen roemloos ten onder. Dat zijn echter niet de wedstrijden waarin ze punten moeten pakken. Maar als je tegen rechtstreekse concurrenten verliest, moet je die punten wel elders gaan rapen. En nochtans lag er ruimte tegen Genk. 

"In de omschakeling lagen er inderdaad kansen", knikte Rob Schoofs. "We lopen momenteel inderdaad niet over van zelfvertrouwen. Dat brengt de situatie met zich mee. De kopjes gaan snel naar beneden, maar ik ben overtuigd dat we genoeg kwaliteit hebben om het om te draaien."

Intussen moet er wel dringend nog eens gewonnen worden, ook voor de rust in de tent te doen terugkeren. Want Steven Defour heeft wel heel wat krediet, maar dat is ook niet eindeloos. "Zowel boven als onder ons zit alles nog heel dicht bij elkaar. Maar uiteraard zal er volgend weekend veel druk staan op onze thuismatch tegen Cercle Brugge. We weten allemaal dat we die match maar beter kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties