Gert Verheyen over beslissing van Ronny Deila: "Daar moest ik mee lachen"

Gert Verheyen over beslissing van Ronny Deila: "Daar moest ik mee lachen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge blijft in de hoek waar de klappen vallen zitten. Het verloor afgelopen weekend de topper op bezoek bij Union SG.

Na het verlies tegen Union SG valt Club Brugge opnieuw uit de top zes. De achterstand op de fiere leider uit Brussel bedraagt ondertussen al twaalf punten.

Gert Verheyen probeerde in Extra Time te schetsen waar het probleem van blauwzwart ligt. “Hoeveel van die échte over-mijn-lijk-types heeft Club Brugge nog rondlopen? Niet veel, hé. De profielen van je spelers zijn ook gewoon zeer belangrijk”, klinkt het bij de analist.

Dat trainer Ronny Deila plots weer naar Eder Balanta greep is een opvallende beslissing van de Noor die Verheyen niet echt begrijpen kan.

“Maar daar moest ik toch eens mee lachen, hoor. Ze hadden hem al lang afgeschreven, maar toch moet hij opnieuw de redder van dit Club worden”, gaat hij verder. “Er zijn gewoon te weinig leiders aanwezig in die ploeg.”

En Balanta is lang niet de enige die terug opgevist wordt nadat ze eerder afgedankt waren. Dat zelfde lot moesten ook Denis Odoi en Casper Nielsen al ondergaan in het Jan Breydelstadion. Allemaal geen goede signalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties