Spitsen Club Brugge tanken vertrouwen, 'verloren zoon' duikt op in opstelling Deila

Spitsen Club Brugge tanken vertrouwen, 'verloren zoon' duikt op in opstelling Deila
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de interlandweek blijven ook de teams in België actief. Ook Club Brugge speelde een oefenwedstrijd om zich bezig te houden, weliswaar zonder een aantal van de sterkhouders uiteraard.

Ronny Deila kon niet rekenen op kersvers Rode Duivel Spileers. In doel gaf hij dan weer de kans aan Nordin Jackers in plaats van Simon Mignolet, met Hans Vanaken, Thiago, Mechele en Nielsen waren er wel een aantal sterkhouders actief.

Ook verloren zoon Homma mocht bij de rust invallen in een vrij gesloten wedstrijd tegen Seraing. Pas na rust vielen daarin ook doelpunten. Twee stuks, met dank ook aan de spitsen van Club Brugge. Een vertrouwensboost voor hen?

Aanvallers tanken vertrouwen

Thiago zorgde voor de 1-0 tegen de Luikenaars vanop de stip, na een fout op hemzelf. Barbera kon uiteindelijk er nog 2-0 van maken in het slotkwartier. 

De opstelling van blauw-zwart volgens de webstek van Club Brugge: Jackers, Yameogo, Mechele, Willems, De Cuyper, Balanta, Nielsen, Skoras, Vanaken, Barberá en Thiago.

Wissels: Homma voor Vanaken (’46), Goemaere voor Mechele (’62), Da Silva, Lund Jensen en Granados (’79) voor Balanta, Thiago en De Cuyper, Bisiwu voor Barberá (‘81).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties