KRC Genk tekent na strafschopdebacle nu ook al voorbehoud aan voor match tegen Antwerp

KRC Genk tekent na strafschopdebacle nu ook al voorbehoud aan voor match tegen Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De niet hernomen strafschop uit Anderlecht-Genk blijft voor beroering zorgen. KRC Genk neemt nu al een duidelijk standpunt in voor de match tegen Royal Antwerp FC.

Dinsdag wordt om 13.30 uur de wedstrijd tussen KRC Genk en Royal Antwerp FC gespeeld. De Limburgers vatten die partij aan onder voorbehoud, zo is te horen bij de club.

Reden daarvoor is niet ver te zoeken. Na de niet hernomen strafschop van zaterdagavond in de match tegen Anderlecht zijn de Genkenaars er zeker van dat die wedstrijd moet herspeeld worden.

Als dat het geval is zouden Munoz, die zijn vijfde geel pakte, en Paintsil, die zijn tweede geel van de match pakte en dus rood kreeg in de catacomben, wel degelijk mogen meespelen tegen Antwerp.

Wouter Vrancken mag dinsdag dan wel weer plaatsnemen op de bank bij Genk. Hij kreeg rechtstreeks rood en tegen dinsdag zal er geen voorstel tot minnelijke schikking komen door de feestdagen, waardoor hij wel degelijk zijn functie als trainer kan uitoefenen.

Zo dreigt bij een uitspraak over de match tegen Anderlecht dus mogelijk ook een gevolg voor de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties