🎥 Jesper Fredberg gaat volledig los na het laatste fluitsignaal

🎥 Jesper Fredberg gaat volledig los na het laatste fluitsignaal

Ze staan 'chaud' bij Anderlecht hoor, zoals ze dat in het Brussels zeggen. De ontlading na de match tegen Antwerp was groot bij de supporters, maar ook bij het bestuur. Dat werd door niemand beter uitgebeeld dan door Jesper Fredberg.

Fredberg liep springend het veld op en sprong in de armen van Jan Vertonghen. De twee gaven elkaar een innige knuffel. Het respect voor de kapitein is groot bij de Deen. 

Daarna spurtte de CEO Sports echter naar de fans om hen met gebalde vuisten en een schreeuw nog wat meer op te pompen. Dat hij dit als een unieke kans ziet om al vroeger dan verwacht naar het allerhoogste te reiken, mag duidelijk zijn.

Fredberg mag gerust de architect van dit Anderlecht genoemd worden gezien de transfers die hij deed. Maar hij doet er ook alles aan om de supporters bij de club te betrekken.

Elke maand organiseert Anderlecht een 'Fan Council' en Fredberg maakt er een punt van om er geen enkele te missen. Daar geeft hij openhartig uitleg aan de supporters en geeft ook inzicht in de werking van de club.

Hij staat heel dicht bij het team en vormt eigenlijk een tandem met Brian Riemer. Dat hij geniet van het succes is dan ook maar normaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties