Club Brugge ziet één belangrijke speler terugkeren, twee anderen nog fors onzeker

Club Brugge ziet één belangrijke speler terugkeren, twee anderen nog fors onzeker
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Hans Vanaken is teruggekeerd op het trainingscentrum van Club Brugge. De aanvallende middenvelder zou donderdag al kunnen spelen in de kwartfinale van de Conference League, tegen PAOK.

Terug in het zog van Union Saint-Gilloise en Anderlecht, met een achterstand van vijf en een half punt op de kop van het klassement, bereidt Club Brugge zich voor op zijn kwartfinale van de Conference League tegen PAOK.

Een belangrijke wedstrijd voor Blauw-Zwart, die nooit hun wens hebben verborgen om zo ver mogelijk te komen op het Europese toneel en de favorieten van de competitie dwars te liggen.

Om dit te bereiken, zullen ze de huidige leider van de Griekse competitie moeten verslaan, maar Nicky Hayen zou misschien kunnen rekenen op een belangrijke terugkeer om zijn doelen te bereiken.

Hans Vanaken terug vanaf de wedstrijd tegen PAOK, donderdag?

Afwezig dit weekend tegen paars-wit vanwege ziekte, kon Vanaken vandaag al trainen en lijkt hij klaar om te starten tegen PAOK

Mogelijk wordt hij gebruikt als invaller om de wedstrijd tegen Antwerp voor te bereiden, die hij zeer waarschijnlijk zal starten. Wat betreft Andreas Skov Olsen en Simon Mignolet, gaat de race tegen de klok door in het Venetië van het Noorden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties