Na de demonstratie is ploegmaat helemaal overtuigd: "De Bruyne is de beste speler in de wereld"

Na de demonstratie is ploegmaat helemaal overtuigd: "De Bruyne is de beste speler in de wereld"
Foto: © photonews

Als Manchester City zijn beste niveau haalt, zoals donderdag tegen Brighton, is er niks aan te doen. De Citizens wervelden en werden geleid door hun twee uitblinkers: Kevin De Bruyne en Phil Foden. Die twee prezen elkaar de hemel in na de wedstrijd.

Phil Foden is de vazal van KDB geworden. Onder zijn vleugels ontpopte de middenvelder zich als dé topkandidaat om 'Speler van het Jaar' te worden in Engeland. 

 "Ik zie mezelf in de as, het helpt enorm dat ik nu centraler op het veld sta. Wat ook helpt, is dat ik samenspeel met Kevin De Bruyne, de beste speler in de wereld."

"Ik wil in het midden spelen, daar kan ik veel creëren. Op dit moment voetbal ik met plezier, al moeten we niet naast onze schoenen gaan lopen in de titelstrijd", stelde de Engelsman nog. City heeft alles wel in eigen handen. 

Ook De Bruyne was enorm lovend over Foden. "Phil zal centraal eindigen. Ik heb het meteen gezien, hij is daar nu comfortabel. Phil doet wat hij al zeven jaar doet, hij helpt ons om prijzen te pakken."

"Hij begrijpt wat Pep van hem wil, en ik ook. Hij wil dat ik druk zet, ik probeer ruimtes te vinden en ploeggenoten aan het scoren te helpen", aldus de man die voor het eerst met hoofd scoorde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties