🎥 Malick Fofana (ex-KAA Gent) en Rode Duivel Orel Mangala zorgen voor onwaarschijnlijk dwaze slotfase tijdens Lille-Lyon

Olympique Lyon heeft met 3-4 gewonnen van Lille na een onwaarschijnlijke slotfase. Malick Fofana kwam ook weer tot scoren.

LOSC leek op weg naar een comfortabele overwinning toen het met een 2-0 voorsprong de rust inging tegen Lyon. Maar alles veranderde kort na het uur.

Twee minuten nadat Saïd Benrahama er 2-1 van maakte voerde Pierre Sage wat wissels door. Hij liet onder meer Orel Mangala en Malick Fofana invallen.

Tien minuten voor het einde veranderde Fofana in een sluwe spits. Hij zette zijn voet tegen een goede voorzet van Mama Baldé en maakte gelijk.

Indrukwekkende comeback van Lyon

Echter, in de 85e minuut kwam LOSC opnieuw op voorsprong dankzij Bafodé Diakité. Genoeg om Lyon definitief knock-out te slaan? Absoluut niet.

De bezoekers draaiden de situatie volledig om met twee doelpunten in vier minuten. Lacazette en Mama Baldé waren goed voor de laatste doelpunten. Zo klimt Lyon weer naar de zevende plaats, waar het een beter uitzicht heeft op een Europees ticket.