Villarreal ziet hekkensluiter in slot gelijkmaken

Jordy Ferket

Villarreal heeft in eigen stadion twee belangrijke punten verloren tegen rode lantaarn Real Betis. De wedstrijd eindigde op 1-1. Bruno bracht de thuisploeg op voorsprong, maar vijf minuten voor tijd bezorgde Castro Betis een punt. Villarreal blijft door de overwinning op de vijfde plek in de stand.

Villareal domineerde de hele wedstrijd. Het had het meeste balbezit en het kon een paar keer dreigen. Maar ze konden de score niet meteen openen. Met nog negentien minuten op de klok slaagden ze er uiteindelijk toch in op voorsprong te komen. Bruno legde vanop de stip het leer in het mandje.

Tien minuten voor tijd kreeg Uche van Villareal nog rood en de hekkensluiter kwam alsnog langszij via Ruben Castro. Villarreal blijft vijfde in de stand. Betis bengelt, ondanks de zege, helemaal onderaan het klassement in de Primera Division.