Marseille en Batshuayi blijven wachten op eerste zege

Caroline Tonnelier

Olympique Marseille heeft ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. Na het gelijkspel tegen Bastia ging het in de eerste thuismatch van het seizoen met 0-2 onderuit tegen Montpellier.

In de vernieuwde Vélodrome moest Michy Batshuayi tevreden zijn met een plekje op de bank. Iets na het uur mocht hij wel invallen. Ook hij kon de 0-1 tussenstand niet meer ombuigen.

Montpellier was in de eerste helft op voorsprong gekomen via Mounier en besliste zo'n twintig minuten voor het einde de wedstrijd helemaal. Sanson zorgde voor de veilige 0-2, waardoor Marseille achterblijft met een schamele één op zes.

Saint-Etienne - Reims 3-1

In de andere wedstrijd van zondagmiddag slaagde Saint-Etienne er wel in de drie punten thuishouden. Slachtoffer van dienst was Reims, dat met 3-1 naar huis gestuurd werd.