Tottenham pakt een puntje in Belgrado

Manuel Gonzalez

Tottenham Hotspur heeft vanavond 0-0 gelijkgespeeld in en tegen Partizan Belgrado.

De eerste kans was voor de bezoekers waar Jan Vertonghen in de basis begon. Chadli en Dembélé waren er niet bij. Al in de eerste minuut was het bijna raak.  Een corner van Davies werd door Vertonghen op de slof genomen maar afgeblokt, Kane schoot in de herneming op de onderkant van de lat. Aan de overkant zorgde Lazovic voor gevaar met een volley. Pantic was er voor de rust nog dichtbij maar Lloris bracht redding.

In de tweede helft mikte Belgrado vooral op de counter. Het was de thuisploeg dat nog het dichtst bij een doelpunt kwam via Llic. De Engelsen die op meer hadden gehoopt blijven zo steken op een doelpuntloos gelijkspel. De volgende speeldag moeten de Belgen van Tottenham thuis tegen Besiktas spelen.