Brocchi haalt uit naar Inter

Brocchi haalt uit naar Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristian Brocchi heeft in een interview zwaar uitgehaald naar Inter. De 30-jarige middenvelder van AC Milan stelde dat zijn jaar bij Inter het slechtste uit geheel zijn carrière is en dat dankzij het Calciopoli-schandaal de weg voor de aartsrivaal van zijn werkgever openligt om de titel binnen te halen.
 
Brocchi: “Bij Inter bracht ik het slechtste jaar van mijn carrière door. Ik geraakte geblesseerd en wanneer ik hersteld was, werd ik verkocht. Het altijd alles willen veranderen is het probleem van diegenen die te veel geld hebben. Door op deze manier te acteren is Inter er nooit in geslaagd om een solide basis van spelers te bouwen die een verschil tegenover anderen konden teweeg brengen.”
 
“Onze ploeg is zeer hecht en er is menselijkheid en respect onder ons aanwezig. Je mag zeker zijn dat er hier nooit drama’s zullen zijn zoals diegene die plaats hebben gevonden bij Inter. In beschouwing genomen dat na het Calciopoli-schandaal Juventus gedegradeerd is naar de Serie B en dat sterke tegenstanders zoals Milan, Lazio en Fiorentina bestraft werden, dan zal Inter nooit de titel winnen als ze hem dit jaar niet winnen. Ze hebben zelfs voordeel genomen uit de moeilijkheden van Juve om Patrick Vieira en Zlatan Ibrahimovic binnen te halen die ze anders niet zo gemakkelijk zouden hebben kunnen kopen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties