Competitie: Hyundai A-League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Members Equity Stadium
Queensland boekt belangrijke zege

Queensland Roar moest met de drie punten terug naar huis keren wou het nog een redelijk kans behouden om zich te plaatsen voor de play-offs. Queensland behaalde ook die belangrijke zege door Perth Glory met 2-0 opzij te zetten.

Het duurde voor Queensland amper twaalf minuten om op voorsprong te komen. Reinaldo, aan zijn tweede wedstrijd voor Queensland bezig, scoorde zijn eerste doelpunt voor de club na een hoekschop van Spase Dilevski. Vijf minuten voor de rust nam scheidsrechter Ben Williams een rare beslissing. Hij gaf een indirecte vrije trap toen Glory-verdediger Jamie Harnwell Reinaldo in het gezicht sloeg in zijn eigen strafschopgebied.

Alex Brosque is de laatste wedstrijden in vorm en was dicht bij een doelpunt toen zijn schot door doelman Jason Petkovic tegen de linkerpaal werd geduwd. Toch werd het nog 2-0 voor Queensland toen invaller Michael Baird makkelijk scoorde op aangeven van Brosque.

Door deze overwinning neemt Queensland de zesde plaats in op vijf punten van de vierde plaats van de Newcastle Jets. Perth staat op de vijfde plaats en heeft twee punten achterstand op de Jets. Bij Queensland speelde ex-Westerlospeler Alex Brosque de gehele wedstrijd.