KBHZ
ohlOH Leuven
Datum: 14/01/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Mijn-Stadion
KBHZ en OHL delen de punten
bernie de vuyst
| 0 reacties
KBHZ en OHL delen de punten
Foto: © SC

Gisterenavond beleefden de toeschouwers een tamelijk aangename voetbalavond in het Mijnstadion. Beide ploegen wisten één keer te scoren zodat Beringen Heusden-Zolder tegen OH Leuven op 1-1 eindigde.

De eerste dreiging kwam van de Limburgers. Criel en Oyen testten de kwaliteiten van Berghmans. Het waren echter de Brabanders die het betere van het spel hadden. Op het kwartier mocht Ruytinx alleen op doel afstormen, maar de stormram geraakte niet voorbij een uitmuntende Lenaerts. Even later kon de bezoekende aanhang wel juichen toen de sterk spelende Remy een vrijtrap heerlijk binnenkrulde (0-1). 

Remy voelde zich duidelijk in zijn sas op het harde, bevroren veld, want de ex-speler van Charleroi was een echte gesel voor de thuisverdediging. Lenaerts toonde zich wel altijd alert op de pogingen van de linkspoot. Toch kwam KBHZ voor rust nog op gelijke hoogte. Na slecht uitverdedigen belandde de bal bij Criel die niet twijfelde en de netten deed trillen (1-1).

De thuisploeg had goede moed opgedaan tijdens de rust. KBHZ domineerde na rust dan ook een klein half uur zonder evenwel echt gevaarlijk te zijn. Het was OHL dat via wie anders dan Remy dreigde, weer weerde Lenaert met brio. De thuisploeg kreeg in de slotfase nog één grote kans, maar het schot van spelmaker Del Fabbro hobbelde nipt langs.

Beide ploegen namen min of meer een helft voor hun rekening zodat 1-1 een gerechtvaardigde uitslag is.

Ploegopstellingen:
KBHZ: Lenaerts, Benzouien, Eberlé, Peeters, Oyen, Eberlé, Lopez-Ruiz, Bekmeczi, Del Fabbro, Kalulika (71' Camara), Pelic en Criel

OH Leuven: Berghmans, De Falco, Morreel, Vastmans, Greven, Remy, El Abbadi (87' Schoonjans), Bayock, Francis, Lambrechts en Ruytinx (61' Scatone)