Speeldag: Speeldag 23
Stadion: King Power at Den Dreef
OHL wint van Oostende
Bart Hermans

Nadat ze tweemaal gelijk hebben gespeeld kon Leuven vandaag nog eens winnen. Een gemakkelijke wedstrijd werd het echter niet voor de thuisploeg. Leuven kende wel een droomstart toen Björn Ruytinx al na twee minuten scoorde. Oostende deed goed mee en vooral met Kamanan had de defensie van Leuven hun handen vol. Voor de rust werd er echter niet meer gescoord.
In de 2e helft was het na 10 minuten al raak via de gemakkelijk scorende Samuel Remy. Oostende zette toen alles op alles en kwam een kwartier voor het einde terug in de wedstrijd via een kopbaldoelpunt van Magro. Oostende was vooral gevaarlijk via stilstaande fases. Toen Stassin tien minuten voor het einde werd uitgesloten was de veer gebroken voor Oostende . Ruytinx kon net voor het einde met zijn tweede doelpunt van de namiddag de 3-1 eindstand vastleggen.