Beerschot-Wilrijk: Geen verrassingen in de opstelling van Marc Brys. Fessou Placca ontbreekt nog, hij speelde deze week een interland met Togo.
Beerschot-Wilrijk speelt met: Clepkens, Van Den Bergh, Swinkels, De Jonghe, Thompson, Pietermaat, Schaessens, Losada, Messoudi, Boulaouali en Vermeiren.
Patro Eisden Maasmechelen: Knipping, Jansen, Zotti, Sarkic, Otte, Wala Zock, Etien, Cosse, Vardic, Odutayo en El Guennouni.
KFCO Beerschot-Wilrijk-Patro Eisden Maasmechelen: 0-0
1
De eerste thuiswedstrijd van Beerschot-Wilrijk in 1ste Amateur wordt op gang geblazen.
2
De bezoekers claimen een penalty voor een trekfout, scheidsrechter Lagaert wuift het protest weg.
5
Hernan Losada slalomt zich voorbij enkele tegenstanders en dwingt een eerste hoekschop af.
10
Eerste kansje van de match is voor Patro Eisden Maasmechelen. Steve Otte schiet van erg ver naast.
15
Opnieuw een klein kansje voor de bezoekers. Het schot van El Guennoni wijkt af en de bezoekers krijgen hun eerste hoekschop.
18
 Rode kaart voor Michael Clepkens
Odutayo gaat alleen door op doel, Clepkens trekt aan de noodrem en krijgt rood. Penalty voor Patro Eisden Maasmechelen!
21
Vervangen Jaric Schaessens
Ingevallen Quintijn Steelant

Kapitein Jaric Schaessens moet naar de kant. Reservedoelman Steelant mag de strafschop proberen pakken.
22

Goal
Doelpunt van Etienne Wala Zock (Onbekend Onbekend)
Etienne Wala Zock zet de penalty feilloos om. Patro Eisden staat 0-1 voor en speelt nog bijna 70 minuten tegen tien man.
24
Ook Beerschot-Wilrijk claimt een strafschop na een stevige tackle op Vermeiren. De scheidsrechter geeft een hoekschop.
25
Marc Brys kiest na de rode kaart van Clepkens voor een 4-4-1 met Vermeiren alleen vooraan.
28
Vervangen Mohamed Messoudi
Ingevallen Guillaume François

Beerschot-Wilrijk moet al vroeg een tweede wissel doorvoeren. Mo Messoudi gaat mankend naar de kant, Guillaume François is zijn vervanger.
31

Goal
Doelpunt van Daniele Zotti
1-1! Vermeiren diep gestuurd door Thompson. De spits wou breed leggen naar Boulaouali, maar Daniele Zotti zat ertussen. Jammer genoeg voor hem devieerde hij de bal in eigen doel.
34
Kansje voor de bezoekers: Aka Etien schiet hoog over.
40
 Gele kaart voor Kevin Aka Etien
Linksachter Etien krijgt de eerste gele kaart van de match voor een lichte overtreding op Kenny Thompson.
45
Vervangen Guillaume François
Ingevallen Alexander Maes

Guillaume François, die zelf de geblesseerde Messoudi was komen vervangen, bleef in de kleedkamer. Alexander Maes is zijn vervanger.
45+2
Rust: Patro Eisden Maasmechelen kwam op voorsprong na een strafschopfout van Beerschot-doelman Clepkens die met rood naar de kant moest. Met tien spelers herstelde Beerschot-Wilrijk het evenwicht. De thuisploeg kwam gelukkig langszij na een own-goal van Patro-verdediger Daniele Zotti.

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - Patro Eisden Maasmechelen: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
Nieuws over de gewisselde Messoudi: hij zou zijn kuitspier hebben gescheurd.
52
 Gele kaart voor Marko Vardić
Vardic krijgt geel voor een professionele overtreding op De Jonghe.
54
Flatertje van Swinkels. Hij trapt naast de bal en geeft Cosse zo een vrije schietkans. De middenvelder trapt echter recht in de armen van Steelant.
60
Vervangen Anouar El Guennouni
Ingevallen Thomas Izerghouf

Eerste wissel van Patro Eisden: Anouar El Guennouni wordt vervangen door Thomas Izerghouf.
61
 Gele kaart voor Steve Otte
Vuile tackle van Otte op Pietermaat. Terecht geel.
62
Beerschot-Wilrijk is baas, ondanks het numerieke overwicht van Patro Eisden. Een afstandsschot van Maes gaat twee meter naast.
63
De grootste kans van de tweede helft is voor Beerschot-Wilrijk: Alexander Maes zet zich goed door op rechts en legt perfect af naar Vermeiren, maar die schiet de botsende bal huizenhoog over.
65
Opnieuw een reuzekans voor Beerschot-Wilrijk! Dit keer is het Losada die de rechterflank afdweilt en de bal heerlijk voorbrengt. Het is andermaal Vermeiren die van dichtbij niet kan scoren.
66
 Gele kaart voor Youssef Boulaouali Didouh
Boulaouali ging iets te fel door op doelman Knipping en krijgt geel.
68
Nóg een kans voor Vermeiren. Hij lobt vanuit een schuine hoek over de bezoekende doelman, maar zijn poging valt net naast het doel. Beerschot-Wilrijk speelt nog altijd met een mannetje minder, maar gaat nadrukkelijk op zoek naar de 2-1!
76
Vervangen Etienne Wala Zock
Ingevallen Toon Opdekamp

Tweede wissel bij de bezoekers: doelpuntenmaker Wala Zock gaat naar de kant voor de jonge Toon Opdekamp.
80
Beerschot-Wilrijk blijft jagen op de 2-1: een schot van Losada wordt door Knipping in hoekschop geduwd.
84

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Youssef Boulaouali Didouh)
GOOOOOOAL! De 2-1 valt dan toch nog! Wie anders dan Hernan Losada? Oververdiend voor de tien spelers van Beerschot-Wilrijk.
87
 Gele kaart voor Daniele Zotti
Een gefrustreerde Zotti trekt De Jonghe neer en krijgt de vierde gele kaart van de wedstrijd.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:59
Beerschot-Wilrijk hield gemakkelijk stand in de laatste vijf minuten en houdt de drie punten thuis. De Ratten staan met 6 op 6 mee op kop, Patro Eisden Maasmechelen blijft puntenloos laatste.