Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen op titelkoers

Het publiek werd opgewarmd door Gunther Neefs en viel tijdens de match niet meer stil. Het begon dan ook veelbelovend met een knal voorlangs van Goots. Met Van Briel naast Van Zundert begon Mechelen sterk aan de wedstrijd. Na negen minuten was het bijna raak toen Van Zundert de 1-0 op de lat schoot. De rebound van Yves Thijs werd knap gered door Schollaert.
De kansen bleven maar komen, De Pauw knalde naast en Goots half over de bal. KV Mechelen was de betere ploeg terwijl Wetteren op de counter loerde via de snelle Schockaert (Ex-Club Brugge). Net voor het halfuur, toen de regen met bakken uit de hemel viel, regende het kansen voor het doel van Wetteren. Van Zundert en Goots konden echter de kansen niet afmaken. Eventjes later was het dan toch raak, een voorzet van Van Briel werd door Bert Dhont in doel gewerkt. Enkele minuten later stak Wetteren de neus aan het venster, maar Steven Maes schoot onbegrijpelijk naast. Mechelen counterde direct, maar de bal van De Pauw werd op de lijn weggewerkt. Ook Dhont bleef gevaarlijk, maar strandde telkens op Schollaert. Toch werd het nog 2-0 door een slimme pas van De Pauw naar Peeters, die zelfbeheerst afwerkte.

Iedereen hoopte dat Mechelen in de tweede helft de nul zou kunnen houden. Schockaert zorgde ervoor dat na zestig minuten de 2-1 een feit was. Opgezweept door de thuisaanhang gingen de rood-gelen op zoek naar een derde doelpunt. Peeters sneed door de verdediging, maar vond andermaal een sterk keepende Schollaert op zijn weg. Nog geen minuut latermiste iedereen de bal, maar ook Goots kon hier niet van profiteren.  Het was niet het dagje van Goots, want eventjes later miste hij een mooie voorzet van Ribus.

In de 66ste minuut kwam Huysmans in de ploeg, waardoor Ribus rechtsachter werd. De Smet kreeg nog zijn tweede gele kaart en mocht gaan douchen. In de 83ste minuut kon de pas ingekomen Valgaerts schieten en via een Wetters been verdween de bal in doel, 3-1 en match gespeeld. We onthouden nog dat Steven Ribus zijn entree zeker niet heeft gemist.