Cappellen
rcmRC Mechelen
Datum: 03/10/2004 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Cappellen - Racing Mechelen
Niels Hendriks
| 0 reacties
Cappellen - Racing Mechelen
Foto: © SC

Cappellen - Racing Mechelen 0 - 0

Een bijzonder zwakke wedstrijd kende geen winnaar. Het waren de doelmannen die de hoofdrol opeisten aan beide zijden, waardoor de score blank bleef. Hierdoor schieten beide ploegen weinig op.

Racing Mechelen stak al in de openingsminuut de neus aan het venster. Een voorzet van Simeons werd door hermans naar doel gekopt, maar Ferket redde knap. De bezoekers hadden in het eerste kwartier veldoverwicht, maar deed daar verder weinig mee. Cappellen herstelde het evenwicht. Een vrije trap van De Keyser ging over en Severeyns miste het doel op een haar. De beste kans uit de eerste helft was voor de bezoekers. De raeve schoot en bal vanop 25 meter op de lat en in de rebound was Simeons niet koelbloedig genoeg om Ferket te verrassen.

De tweede helft begon tegen een razend tempo. Meeusen haakte Vandeput, maar Ferket redde knap de strafschop van Simeons. Aan de overzijde redde Bogaerts een kopbal van Severeyns in twee tijden. Sevreyns bereikte even later Schoenmaekers, maar diens kopbal verdween over doel en aan de overzijde haalde Ferket een kopbal van vandeput uit de benedenhoek.

Het spel verwaterde echter opnieuw en het was wachten tot de slotfase voor gevaar in de zestien. Schoenmaekers en Severeyns werden beiden foutief van de bal gehouden in de rechthoek, maar ref Boelen sloot even vaak de ogen. Nechelput kreeg op de tegenaanval nog de beste kans, maar weer was Ferket paraat om de 0 op het bord te houden.