SK Londerzeel
rcmRC Mechelen
Datum: 03/02/2008 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Burg. A. Lambertstadion
Londerzeel te zwak voor RC Mechelen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Londerzeel te zwak voor RC Mechelen
Foto: © SC

Racing Mechelen had aan één doelpunt genoeg om de volle pot te pakken op Londerzeel en meteen ook de leidersplaats. Bij Londerzeel is alweer duidelijk gebleken dat het schoentje in de afwerking knelt. Twee zwakke schoten op een ganse wedstrijd zegt geno

De wedstrijd op zich had weinig om het lijf. Racing, gesteund door zijn supporterslegioen, kwam nooit in gevaar en doelman Deweerdt sleet dan ook een makkelijke middag. Overbuur Sakalis had veel meer werk. Rond de 11' trilde zijn deklat nog minuten na door een echte pegel. Even over het halfuur diende Sakalis een lepe plaatsbal van Calicchio uit zijn muit te ranselen. De thuisploeg stelde daar enkel een zwak schotje van Tordoir tegenover.

In de tweede helft zat iedereen te wachten op het doelpunt van de bezoekers en dat kwam er ook. Nechelput zag een heerlijke plaatsbal gered door de thuisportier. De bal werd opnieuw voorgezet tot bij Nechelput die knap aflegde voor Axford. Londerzeel kopje onder en Mechelen kon makkelijk controleren. De thuisploeg stelde vooraan immers helemaal niks voor. De laatste kans was nog voor verdediger Verstraeten die zijn plaatsbal aan de verste paal zag naast gaan.
 
SK Londerzeel: Sakalis, Koné, Van Wemmel, Poppe, Tordoir, Sluyts, Bogemans, Jacobs (Van Schel), Geerinck (87' Wouters), Van Rumst (71' De Spiegeleer) en Tankary

RC Mechelen: Deweerdt, Verstraeten, Nnaji, De Oliveira, Calicchio (83' Engelen), Derraz (46' Russo), Verstappen, Scheers, Axford, Benouahi en Abdulai (60' Nechelput)

Doelpunt: 66' 0-1 Axford