Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stade de la Cite de l Oie
Zware overwinning van Namen bij Visé
Jimmy Wouters

UR Namen is met zware 1-3 cijfers gaan winnen op het veld van Visé. Dit is een wel heel pover resultaat voor het hyperambitieuze Visé.

De wedstrijd kwam maar langzaam op gang. Geen van beide ploegen dufde vol op de aanval te spelen. Na 17 minuten spelen leverde de eerste de beste kans meteen een doelpunt op. Na een snelle tegenaanval mocht Lambrechts aan de tweede paal ongehinderd de score openen. In de volgende minuut kreeg G. Scattone de mogelijkheid om zijn ploeg langszij te brengen, maar zijn inzet verdween net over het doel van Cousin.Visé nam het heft in handen, maar het was Kenmogne die op het halfuur de score verdubbelde. De oud- spits van Bergen strafte het mistasten van Beine genadeloos af.

In de tweede helft zakte het spelbeeld tot een bedroevend niveau. Visé probeerde wel iets aan de scheve situatie te doen, maar de Naamse verdediging bleek niet te vermurwen. In de 55' maakte Kenmogne er zelfs 0-3 van nadat Spinosa de bal ongewild had doorgekopt. De wedstrijd was beslist en enkel N'Gom probeerde er nog wat van te maken. De Visése aanvaller was tot tweemaal toe dicht bij een treffer, maar het succes was hem niet gegund. Vlak voor affluiten wist hij alsnog de eerredder voorbij Cousin te werken.