Volg de match tussen KVK Tienen en Lommel SK live, samen met vele andere supporters.

KVK Tienen: Vanhees Bart, Vandeput Sven, Vandecauter David, Triantafillidis David, Konon Ernest, De Pauw Steven, Schuermans Ronny, Bogaerts Jonas, Belme Mathieu, Lacroix Régis, Vanarwegen Jochen.
KVSK United: Oris Kevin, Öcal Ahmet, Van De Weyer Robby, Franck Kevin, De Koninck Mike, Pinxten Harald, Muyters Tom, Janssen Jochen, Eberlé Marc, Euvrard Vincent, Raymaekers Wim.
00:00

1
KVSK United trapt de wedstrijd op gang, met de aanmoedigingen van de supporters in de rug.
2
Eerste dreiging van de wedstrijd: Marc Eberle zet voor vanop links, Robby Van de Weyer kopt de voorzet over doel.
5
Afstandschot over doel van Robby Van de Weyer.
7
Tussenstand: Union SG - RS Waasland 1:0.
11
Eerste gevaar van de thuisploeg: Bogaerts kopt na een hoekschop vanop links naast het doel van Tom Muyters. Ondertussen wordt Tienen geteisterd door een zware hagelbui.
13
Belme wandelt voorbij Eberle, maar zijn voorzet bereikt voor KVSK United geen medespeler.
14
Een afgeweerde bal in het strafschopgebied valt voor de voeten van Vanarwegen die met een droge knal Tom Muyters fusilieert, 1:0.
14

Goal
Doelpunt van Jochen Vanarwegen (Onbekend Onbekend)

19
Het hagelt nog steeds in Tienen, een van de zwaarste aprilse grillen die uw verslaggever al ooit heeft mogen aanschouwen. Helaas zien we momenteel weinig succesvolle aanvallende grillen van KVSK United.
22
KVSK United probeert druk te ontwikkelen, het is echter opletten voor de Tiense uitbraakpogingen.
26
Zacht schot van Belme dat zonder problemen gepakt wordt door Tom Muyters.
32
Robby Van de Weyer probeert het vanop 30 meter, zijn schot gaat hoog over de kooi van Schuermans.
39
Na een hoekschop vanop links valt de bal voor de voeten van Kevin Oris aan de tweede paal, zijn schot richting doel wordt afgeblokt door een Tiense verdediger.
41
Kansen blijven uit, match verloopt moeizaam.
44
Kevin Oris krijgt geel voor het vasthouden van een tegenspeler aan de middenlijn, is ons ogen wel een zware sanctie.
44
 Gele kaart voor Kevin Oris

Scheidsrechter
Rust
Na een flauwe eerste helft gaan we rusten met een 1:0 ruststand in het voordeel van Tienen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Trainer Guido Brepoels heeft tijdens de rust gewisseld: Davy Brouwers komt in de plaats van Ahmet Öcal. In de tweede helft heeft KVSK United ook van uitrusting gewisseld, het witte truitje is vervangen door een groen.
46
Vervangen Ahmet Öcal
Ingevallen Davy Brouwers

47
Laag schot van Robby Van de Weyer, links naast het Tiense doel.
49
Kevin Oris duikt alleen op voor Schuermans, maar wordt teruggedrongen naar de zijlijn. Toch gaat de United-spits zijn kans en zijn schot sterft in het zijnet.
51
Na een late tackle kijkt Kevin Oris tegen zijn tweede gele kaart aan en mag hij gaan douchen.
51
 2e gele kaart voor Kevin Oris

57
Konon krijgt geel voor een schwalbe centraal op het middenveld.
57
 Gele kaart voor Ernest Konon
schwalbe
58
Vrije trap links voor het strafschopgebied hoog overgeschot door Jochen Janssen.
60
Tweede wissel bij KVSK United: Christophe Delande vervangt Marc Eberle.
60
Vervangen Marc Eberlé
Ingevallen Christophe Delande

62
Reuzekans voor de thuisploeg, gelukkig is het been van Belme niet lang genoeg om een strakke voorzet vanop de rechterflank in doel te duwen.
63
Tussenstand: Union SG - RS Waasland 2:0.
64
Robby Van de Weyer zet zich door aan de rechterflank, zijn voorzet wordt door de vrijstaande Jochen Janssen naast gekopt. Weg unieke kans.
66
Eerste wissel bij Tienen: Polfliet komt in de plaats van Konon
67
De laatste minuten voert het 10-man sterke United de druk op, vooralsnog zonder resultaat.
71
Individuele actie van Belme die voorbij Christophe Delande gaat, zijn schot gaat in het rechterzijnet.
72
Vanarwegen kan niet voor de kleine backlijn aanleggen, maar Tom Muyters redt de meubelen, ook in de herneming verhindert hij een schot een poging van Polfliet.
73
Tom Muyters verricht weer een half mirakel op een schot van dichtbij, de naam van Tiense speler ontschiet ons.
74
Laatste wissel bij KVSK United: Bjorn Beyens komt in de plaats van Kevin Franck.
74
Vervangen Kevin Franck
Ingevallen Bjorn Beyens

77
Op dit moment hangt een tweede treffer van Tienen meer in de lucht dan een gelijkmaker van KVSK United.
79
Polfliet krijgt na een misverstand de bal, oog in oog met Tom Muyters verhindert de United-goalie weer een verdubbeling van de score.
80
Tegen de gang van het spel in komt KVSK United op gelijke hoogte. Mike De Koninck verstuurt een hoge bal richting strafschopgebied en Davy Brouwers knikt de bal in het Tiense doel, 1:1.
80

Goal
Doelpunt van Davy Brouwers (Mike De Koninck)

82
Tweede wissel bij Tienen: Da Silva komt in de plaats van Belme.
82
Vervangen Mathieu Belme
Ingevallen Mike Hamilton De Silva

83
De kansen volgen nu elkaar in een snel tempo op bij KVSK United: eerst Bjorn Beyens en daarna Davy Brouwers gaan hun kans.