Stadion: Stedelijk Sportstadion
Lommel SK doet wat het moet tegen SK Beveren, maar dat blijkt niet genoeg
Brandon Morren vanuit Lommel
| 3 reacties

Lommel SK heeft vrijdagavond met 2-1 gewonnen van SK Beveren. De Limburgers deden wat ze moesten, maar dat was niet genoeg. Door overwinningen van Dender en Deinze promoveert de club niet.

Lommel nam het tijdens de laatste speeldag van de reguliere fase op tegen SK Beveren. De Limburgers moesten winnen, en kijken naar de resultaten van Dender en Deinze.

De thuisploeg kwam al na zo'n vijf minuten voetballen op voorsprong tegen Beveren. Talvitie trapte op doel, maar een Beveren-verdediger werkte het leer tegen het eigen doelhout. Vancsa volgde en kon scoren.

Lommel bleef de betere ploeg en creëerde enkele kansen. Beveren kon soms ook aanvallen, maar was in de eerste helft niet echt gevaarlijk.

Anthony Limbombe zorgde na de rust al snel voor de gelijkmaker met een heerlijk afstandsschot. De thuisploeg kwam echter een minuut later weer op  voorsprong door Vancsa.

Zo'n kwartier voor tijd schilderde Granell een vrije trap op de voet van Sales die het leer binnen kon tikken.

Zo blijft Lommel vierde in het klassement met 52 punten. Door overwinningen van Dender en Deinze promoveren de Limburgers dus niet rechtstreeks. Er volgen nog wel play-offs.

Echter niet voor SK Beveren. De club staat achtste in het klassement en kon zich zo niet plaatsen voor de play-offs.