lieLierse SK
antAntwerp
Datum: 28/05/2009 20:30
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse en Antwerp delen de punten
Tom Drossaert
Lierse en Antwerp delen de punten
Foto: © SC

Lierse is op eigen veld niet verder geraakt dan een gelijkspel tegen Antwerp. Beide ploegen kregen heel wat kansen, maar hebben er geen enkele kunnen verzilveren. Beide ploegen schieten niets op met een puntendeling.

Antwerp begon het best aan de partij met enkele goede kansen voor Pivaljevic en Setti. Lierse reageerde meteen via Cavens en Wahed. Vooral die eerste liet in de eerste helft enkele enorme kansen liggen. Zo werd hij alleen voor doel gezet en kreeg de bal op een presenteerblaadje, maar miste onbegrijpelijk zijn controle. Even later werd een stifter van de spits van de lijn gekeerd.
 

 

De wedstrijd bleef goed over en weer gaan, maar met momenten was er toch slordig voetbal. Jelicic zorgde uiteindelijk nog voor de beste kans van de eerste helft met een stifter over doelman Kujovic, maar de kans stierf op de daklat.

 

Ook in de tweede helft bleef de wedstrijd goed over en weer gaan, maar wel met minder doelpogingen. Toch kregen beide ploegen nog kansen genoeg om de openingstreffer te maken. Zowel Slovic als Gbarssin kwamen dicht bij een doelpunt, maar Kujovic lag in de weg op het schot van Slovic en Gbarssin kopte over. Ook aan de overkant kreeg Winothai nog een goede kans, maar zijn bal vloog maar net over. In de laatste tien minuten was het alles of niets voor beide ploegen, maar de doelmannen hielden de netten schoon. In de slotfase ontsierde een rode kaart voor Nicolic, die al op de bank zat, de wedstrijd.

Zo eindigt de wedstrijd op een scoreloos gelijkspel, waarmee beide ploegen niet veel mee verder zijn. (AN)

Herbeleef Lierse SK - Antwerp

2e - promotie

 Speeldag 2