lomLommel SK
wbeSK Beveren
Datum: 19/05/2011 20:30
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stedelijk Sportstadion
Lommel United wint verdiend van Waasland-Beveren
Bart De Wilde
| 0 reacties
Lommel United wint verdiend van Waasland-Beveren
Foto: © SC

Lommel United boekte thuis een 2-1-overwinning tegen Waasland Beveren. Door die overwinning maakt de Limburgse ploeg nog kans op promotie naar eerste klasse.

De eerste helft kwam heel traag op gang. Paulussen had de grootste kans voor Waasland-Beveren, maar hij schoot op aangeven van Rachid Bourabia millimeters naast.

Lommel hield de bal in de ploeg, maar kon een goed georganiseerd Waasland-Beveren niet ontwrikken. De bezoekers kwamen in het begin van de tweede helft ook op voorsprong. Na een scherpe counter bracht Zarko Jelicic de bezoekers op voorsprong.

De thuisploeg liet de kopjes niet hangen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Guy Dufour scoorde zeven minuten na de openingsgoal de aansluitingstreffer. De nieuwe aanwinst van Standard scoorde met een schot dat afweek op een Waasland-Beveren-been.

Lommel United putte moed uit die goal en trok naar voor om de overwinning thuis te houden. Alessandro Cerigioni, die sterk inviel, maakte de winnende treffer voor de thuisploeg.

Waasland-Beveren verliest door de nederlaag de aansluiting met Bergen dat wel won op het veld van Eupen. Lommel United heeft door de overwinning nog een kans om de promotie af te dwingen.

Herbeleef Lommel SK - SK Beveren

2e - promotie

 Speeldag 4