Olsa Brakel
Meldert
Datum: 04/11/2007 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Olsa stadion
Meldert boekt zijn eerste uitzege
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert boekt zijn eerste uitzege
Foto: © SC

Een fel gehavend Meldert – zonder de geschorsten Leyman en De Pré en de geblesseerden Kudimbana, Hilaerts, Diaz en Paerewyck - heeft brandhout gemaakt van een ontstellend zwak OLSA Brakel. Bij de thuisploeg stonden met Coppens, Praet, Pruyt en Schiettecatte heel wat oude bekenden in de basis.
 
In de aanvangsminuut had De Valck een sublieme reactie in huis bij een kopbal van Haezebroeck. Aan het halfuur mikte Tresignie te hoog. Aan de overzijde miste een kopbal van Schiettecatte de goede richting. Browaeys hield met een knappe interventie De Leu van de openingtreffer. De plaatselijke portier was even later toch kansloos bij een afgeweken schot van Hindricx.
 
Na de pauze bleef een met veel inzet acterend Verbroedering de wet dicteren. Met een afschamper verdubbelde een bedrijvige Turk de score. Direct daarop telde Van Nyvel de thuisploeg helemaal uit. Op tegenaanval zette Ahmet Turk de niet eens overdreven eindcijfers op het bord.
 
OLSA Brakel: Browaeys, Lenvain (46’ Moreels), Praet, Coppens, Haezebroeck, Beerens, Antheunis, Pruyt (85’ Verspeeten), T’Jampens (46’ Van Der Bracht), Degroote en Schiettecatte.
 
VB Meldert: De Valck, Coenen, De Meyer, Wellens, Van Nyvel (89’ Van De Perre), Hindricx, De Leu (88’ Daelman), De Neef, Turk, De Pauw en Tresignie.
 
Doelpunten: 38’ Hindricx 0-1, 54’ Turk 0-2, 55’ Van Nyvel 0-3 en 71’ Turk 0-4.