Meldert
WS Lauwe
Datum: 13/01/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert behaalt zege tegen WS Lauwe
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert behaalt zege tegen WS Lauwe
Foto: © SC

Geen groots vertoon aan de Meldertse vijvers. Op basis van de afgedwongen kansen mag de thuiszege als verdiend worden beschouwd. Meteen een grote stap richting behoud.

Al in de aanvangsminuut zorgde Kudimbana voor gevaar maar niemand kon afwerken. Op een uithaal van Bouchart moest Callebaut zich tonen. Via een bezoekende verdediger vlamde Kudimbana nipt naast. Hilaerts mikte een inworp van De Meyer te hoog en een knal van Werbroek miste maar net de goede richting.
 
Onmiddellijk na de pauze viseerde Kudimbana de onderkant van de lat. Direct daarop had Steven Hilaerts meer succes bij het afdrukken en Mestdagh was kansloos (56’). De vreugde was echter van korte duur. D’Hollander verlengde met het hoofd een hoekschop van Morjean tegen de netten (60’). Mestdagh redde een kopbal van Hilaerts en Kudimbana trapte in het zijnet. Callebaut maakte met de vuist een streep van Bouchart onschadelijk. Morjean beging een penaltyfout op Steven Hilaerts en de Meldertse spits mocht vanop de stip zijn tweede doelpunt van de namiddag aantekenen (79’). Lauwe zette nog alles op alles. Ruelens trof via Callebaut de lat en Vandendriessche vlamde via een verdediger naast. Aan de overkant vergaten Hilaerts en de ingevallen Turk de score verder uit te diepen.
 
VB MELDERT: Callebaut, Coenen, De Meyer, Van Nyvel, Hilaerts, De Leu (76’ Turk), Paerewyck (71’ Hindricx), De Neef, Leyman, Kudimbana, Tresignie (87’ De Pauw).
 
WS LAUWE: Mestdagh, Werbroek, Morjean (81’ Demeyere), Ruelens, Van Poucke, Mikos, Bouchart, Vandendriessche, D’Hollander, Douchez, Dutry (64’ Rohaert).
 
Doelpunten: 56’ Hilaerts 1-0, 60’ D’Hollander 1-1, 79’ Hilaerts 2-1.