Olsa Brakel
Eendracht Opstal
Datum: 20/01/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Olsa stadion
Zwak Opstal verliest bij Olsa Brakel
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zwak Opstal verliest bij Olsa Brakel
Foto: © SC

Met het oog op het 2de periodekampioenschap was deze wedstrijd voor beide ploegen belangrijk. Twee defensieve blunders op rij zetten de zwakke bezoekers schaakmat.

Opstal zorgde voor het eerste gevaar maar Browaeys had weinig moeite met het schot van Van Driessche. Brakel reageerde en Harnie ontzette paniekerig op de paal. Aan de overzijde kopte Van Driessche een vrije trap van De Wilde over. Even over het halfuur toonden de bezoekers zich in een gulle bui en Nico Praet scoorde in 2 keer. Toen Haezebroeck door de Opstalse verdediging wandelde mocht Heymans zich opnieuw omdraaien.
 
De bezoekers probeerden het tij te keren na de rust maar meer dan steriel overwacht leverde dat niet op. Met nog een kwartier voor de boeg verlengde Antheunis een hoekschop van Guillemaere tegen de netten en nu konden de boeken helemaal dicht.
 
Olsa Brakel: Browaeys, Guillemaere, Praet (83’ Steven Vandepontseele), Coppens, Haezebroeck (88’ Kristof Vandepontseele), Beerens, Antheunis, Difallah, T’Jampens, DeGroote en Schiettecatte (64’ De Couvreur).
 
E. Opstal: Heymans, Smet (75’ Haentjens), Koppen, Van Belle, Harnie, Decuypere, Van Herreweghe (46’ Straetmans), Aeyels (46’ Maes), Van Driessche, De Wilde en Carlier.
 
Doelpunten: 34’ Praet 1-0, 35’ Haezebroeck 2-0, 75’ Antheunis 3-0