KVK Westhoek
Meldert
Datum: 27/01/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Minneplein Ieper
Meldert onderuit bij Ieper
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert onderuit bij Ieper
Foto: © SC

Een fel gehavend Meldert was lange tijd de evenknie van de thuisploeg maar ging toch onderuit. Nieuwelingen De Troetsel en Dellevoet maakten een hoopgevend debuut.

Amper 10 seconden waren er weggetikt of de bezoekers konden aan het juichen. Doelman Vercruysse miskeek zich op een schot van De Troetsel en Ahmet Turk verzilverde het geschenk. Ieper beet de tanden stuk op een sterke bezoekende verdediging. Hilaerts kopte een hoekschop naast en Turk vergat dat voetbal een ploegsport is. Callebaut had een knappe save in huis op een kopbal van Donche. Kort voor de pauze knalde Techel de gelijkmaker voorbij Callebaut.
 
Na de koffie tapte VK Ieper uit een ander vaatje en Meldert verloor het Noorden. Toen Buyck vanuit een scherpe hoek zijn kans waagde ging Callebaut in de fout (51’). Halfweg de tweede helft verkeek Callebaut zich op een voorzet en Lemoine stelde de plaatselijke zege veilig. Hilaerts en Dellevoet waagden nog hun kans maar tot scoren kwamen ze niet meer.
 
VK Ieper: Vercruysse, Olivier, Van Hecke, Vanneste, Buyck, Lemoine (80’ De Backer), Techel (84’ Degryse), Donche (67’ Herinckx), Oplinus, Staelens en Padin.
 
Verbr. Meldert: Callebaut, Coenen, De Meyer, Wellens (84’ Uyttersprot), De Troetsel, Hilaerts, Deleu (57’ Van de Perre), Kudimbana, Leyman, Turk en Dellevoet.
 
Doelpunten: 1’ Turk 0-1, 43’ Techel 1-1, 51’ Buyck 2-1 en 67’ Lemoine 3-1

3e amateurliga A