Wielsbeke
Opwijk
Datum: 27/01/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Hernieuwenburg
Wielsbeke en Opwijk delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Wielsbeke en Opwijk delen de punten
Foto: © SC

Zwakke wedstrijd met een veelzeggende brilscore als eindresultaat.

Wielsbeke begon het beste aan de wedstrijd met een vrije trap van Vincent Bostoen die over ging. Dieter Goeminne kopte een voorzet van Jonas Viaene voorlangs. Benny Tielens had heel wat last met een verre knal van Dimitri De Buyser. Kalukembi Koffi kon te weinig kracht en precisie leggen in een paar schoten. Frederic Delplanque deed het aan de overkant niet veel beter.
 
Ook na de rust zat de wedstrijd potdicht. Op het uur dan toch wat opwinding. Gunter Magits kreeg een schot van Steven Wostijn niet goed onder controle. Bart Pannecoucke kegelde de bal uit het strafschopgebied. Opwijk creëerde nog slechts één kans. De Buyser vond op links de vrijstaande Wim De Boeck, maar die toonde dat hij meer een verdediger is dan een aanvaller. Tien minuten voor tijd kon Magits een poging van Bostoen op het laatste moment over doel deviëren. De allerlaatste kans was voor Wostijn, maar die werd door goed verdedigend werk van Jimmy De Groeve te veel gehinderd om te kunnen afwerken.
 
SC Wielsbeke: Tielens, Goeminne, Delplanque, Windels, Bostoen, Viaene, Wostijn, Eeckman (55’ Tubaert), Verbrugghe, Holvoet en Lapage (66’ Vanwijnsberghe)
 
KSK Opwijk: Magits, Tackaert, De Boeck, Sbaaiti, Koffi (70’ Capidis), Stanus, De Groeve, Boujemaoui, Pannecoucke, Gheeraert (78’ Delahaye) en De Buyser (84’ Camara).

3e amateurliga A