Meldert
Izegem
Datum: 24/02/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert stuurt Izegem puntenloos huiswaarts
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert stuurt Izegem puntenloos huiswaarts
Foto: © SC

In een betere tweede helft kon Meldert de noodzakelijke zege veilig stellen. Tot twee keer toe ontsnapte de thuisploeg aan een achterstand in de eerste helft.

Peter De Pauw kon een uitbraak van Cogge neutraliseren en Cnudde vlamde voorlangs. Aan de overzijde kopte De Troetsel een vrijschop van De Pauw op Vervacke. Bart De Valck toonde zich van zijn beste kant op een uitbraak van Cnudde. Turk kon een knappe opening van Hilaerts net niet beroeren. Cogge liet een open kans onbenut. Vervaeck en F. Seynaeve viseerden de lucht.
 
Coach Joly verschoof zijn pionnen na de rust en dat loonde. Ahmet Turk mikte voorlangs en Steven Hilaerts kopte een vrije trap in de handen van Vervacke. De Pauw nam de bezoekende portier op de korrel. Met een geniaal hakje bereikte Hindricx Hilaerts en die bediende zonder aarzelen spitsbroeder Ahmet Turk. Vervacke mocht zich meteen omdraaien. Izegem nam het heft opnieuw in handen en bij Verbroedering was het schudden en beven geblazen. De Valck neutraliseerde een poging van dichtbij van F. Seynaeve. Onmiddellijk daarop hield de thuisportier Vervaeck van een zeker doelpunt. Op tegenaanval bezegelde Ahmet Turk in twee tijden het bezoekende lot, meteen zijn 11de van het seizoen.
 
VB Meldert: De Valck, Coenen, Wellens, Van Nyvel, Hilaerts, De Neef (46’ Hindricx), De Pauw, Leyman, Turk, De Troetsel en Dellevoet.
 
FC Izegem: Vervacke, Van Den Abeele, Vervaeck, Van Doorne, Jochen Seynaeve (67’ Van Steenkiste), Debaere, Labie, Cnudde, Frederik Seynaeve, Otte en Cogge.
 
Doelpunten: 61’ en 92’ Turk 1-0 en 2-0