Wevelgem City
Opwijk
Datum: 24/02/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 21
Opwijk onverwacht onderuit in Wevelgem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk onverwacht onderuit in Wevelgem
Foto: © SC

Opwijk heeft zelf de kans gemist om een potig maar voetballend absoluut zeer matig Wevelgem te verslaan. Een ontstellend zwakke eerste helft werd besloten met twee doelpunten uit evenveel stilstaande fases.

Iets na het kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong toen Dieter Dever met een verre inworp Stijn Porteman aan de tweede paal bereikte. Kort na het halfuur verdubbelde Chadili de voorsprong met een kopbal op hoekschop.
 
Onmiddellijk na de pauze werd Kamal Boujemaoui gehaakt en hij zette zelf de strafschop om. Gunter Magits moest plat op een poging van Kobe Stragier. Bij een nieuwe vrije trap stond Porteman moederziel alleen aan de tweede paal en bracht de thuisploeg op een ruimere voorsprong. Boujemaoui bracht opnieuw hoop voor de bezoekers nadat hij de thuisverdediging op een hoopje dribbelde. Opwijk probeerde het nog wel maar geraakte niet meer verder.
 
KSK Wevelgem City: Deldaele, Dever, Porteman, Stragier, Leveque, Chadili, Hakam, Jouda, Colpaert (64’ Crepin), Verzele (79’ Amri) en Dutry

KSK Opwijk: Magits, Tackaert (46’ Capidis), De Boeck, Sbaaiti, Koffi, De Groeve, De Greve, Boujemaoui, Camara , Pannecoucke en Gheeraert (46’ De Coninck).
 
Doelpunten: 17’ Porteman (1-0), 32’ Chadili (2-0), 47’ Boujemaoui (2-1), 68’ Porteman (3-1) en 75’ Boujemaoui (3-2)