Meldert
Maldegem
Datum: 09/03/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert houdt de punten thuis
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert houdt de punten thuis
Foto: © SC

In het Oost-Vlaamse degradatieduel trok Meldert aan het langste eind. Toch bleef Maldegem knokken tot aan het laatste fluitsignaal.

Al bij de eerste Meldertse actie kon het thuispubliek aan het juichen. Dellevoet bediende Peter De Pauw en die vlamde de openingstreffer binnen. Halfweg de eerste helft schilderde De Pauw een vrije trap op het hoofd van Steven Hilaerts en die miste niet. Beide doelmannen konden zich in de kijker spelen. Thuisportier Thieren op een kopbal van De Decker en Van Wynsberghe voorkwam een tweede kopbaldoelpunt van Hilaerts.
 
Na de pauze name de bezoekers het eerste initiatief. Nicola Wellens miste de goede richting. Aan de overzijde trapte Hilaerts voorlangs. In het slotkwartier omspeelde Bernaert doelman Thieren en Ken Wellens bracht redding. Ahmet Turk bediende Dellevoet die op Van Wynsberghe knalde. Na handspel van Dellevoet zorgde Bernaert van op de stip voor de aansluitingstreffer. Meer zat er voor de bezoekers evenwel niet meer in.
 
VB MELDERT: Thieren, Coenen, Ken Wellens, Van Nyvel, Hilaerts, Hindricx (89’ Tresignie), De Neef, De Pauw, Leyman, Turk (87’ Kudimbana) en Dellevoet.
 
SK MALDEGEM: Van Wynsberghe, Blondeel, Cool, De Decker, Nicola Wellens, Calsijn (46’ Bernaert), Lootens, Melki, De Neve (62’ Cools), Bulens en Madou.
 
Doelpunten: 9’ De Pauw 1-0, 24’ Hilaerts 2-0 en 85’ Bernaert (strafschop) 2-1.