Meldert
Olsa Brakel
Datum: 30/03/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert wint van Brakel
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert wint van Brakel
Foto: © SC

Aangename en hoogstaande wedstrijd die al vrij vroeg werd beslist.

Wie iets te laat kwam miste direct een knappe fase. Dellevoet en De Troetsel zetten een aanval op en Kudimbana werkte beheerst af (1’ 1-0). Olsa reageerde maar Meldert hield stand. Praet werd afgeblokt en Schiettecatte knalde nipt naast. Hilaerts kon net niet bij een voorzet van De Troetsel.
Coppens viseerde het zijnet. Difallah dreigde met een vrije trap. Wellens en Antheunis kopten net naast. Beerens strandde op De Valck en Guillemaere trapte de rebound op de paal. De Valck was attent op een vrijschop van Coppens. Vannyvel kopte op Browaeys.
 
Ook in de tweede helft bleef de spanning constant aanwezig. Kudimbana verlengde een vrijschop op Browaeys. De bezoekende goalie was attent op pogingen van Hilaerts en Dellevoet. Bij deze laatste fase moest hij wel gekwetst worden afgevoerd. T’Jampens nam eerst De Valck op de korrel en trof daarna de deklat. Brakel bleef het Meldertse doel bestoken maar de stand wijzigde niet meer.
 
VB Meldert: De Valck, Coenen, De Meyer, Wellens, Vannyvel, Hilaerts (93’ De Leu), Kudimbana (88’ De Langhe), De Pauw, Leyman, De Troetsel (84’ Tresignie), Dellevoet.
 
Olsa Brakel: Browaeys (59’ De Nutte), Guillemaere (85’ Moreels), Praet, Coppens, Beerens, Antheunis, Difallah, T’Jampens (81’ De Couvreur), DeGroote, Schiettecatte, Mathys.
 
Doelpunt: 1’ Kudimbana 1-0