Meldert
zavKVW Zaventem
Datum: 01/04/2007 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Verbroedering Meldert pakt deugddoende zege
Verbroedering Meldert pakt deugddoende zege
Foto: © SC


Tijdens een flauwe, gesloten eerste helft dreigden de bezoekers bij door Drugmand getrapte hoekschoppen. Een grondscherend afstandsschot van Van Den Broeck ging voorlangs en Demeyer vlamde van dichtbij te hoog. Meldert stak langs Sammy Van Den Bossche de neus aan het venster.
De Brabanders begonnen het best aan de tweede periode met een treffer van Fosse. Nadien botsten Hermans en Vollon op een sublieme De Valck. Nadat Sammy Van Den Bossche de bezoekende goalie op de proef had gesteld, nette de pas ingevallen Wellens bij zijn eerste baltoets de gelijkmaker. Even later misten kopstoten van De Kock en Van Impe de goede richting. In de slotminuut bezorgde De Witte met een felle knal Meldert drie kostbare punten.
 
VB Meldert: De Valck, Pittoors, De Geest (73’ Wellens), Van Nyvel, Sammy Van Den Bossche (64’ Van Impe), Derraz, De Witte, De Greve, Leyman, Tresignie (60’ Schiettecatte), De Kock.
 
Woluwe Zaventem: Bruno Van Den Bossche, Van Den Broeck (86’ Jacobs), Drugmand, Daly, Hermans, Demeyer (66’ Cadima), Van Der Putte, Ouahabi, Pannis, Fosse, Vollon (81’ De Serrano).
 
Doelpunten: 52’ Fosse 0-1, 74’ Wellens 1-1, 91’ De Witte 2-1