Sporting Kampenhout
Meldert
Datum: 06/05/2007 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 30
Meldert stuurt Kampenhout naar provinciale
Meldert stuurt Kampenhout naar provinciale
Foto: © SC

Verbroedering Meldert heeft zijn laatste opdracht van het seizoen tot een goed einde gebracht. De fusieploeg won dankzij een doelpunt van een gretige Sammy Van Den Bossche met het kleinste verschil bij Kampenhout. Door deze nederlaag zakken de Brabanders naar eerste provinciale.
 
De eerste helft was een maat voor niets. De toeschouwers zagen een gesloten kijkstuk zonder spektakelwaarde. Ondanks de grote belangen voor de thuisploeg zorgde Meldert voor de meeste “dreiging”. Een schot van Seth De Witte ging via een plaatselijke verdediger in hoekschop. Waarna Derraz ongeordend naast knalde. Na voorbereidend werk van Arijs mikte Schiettecatte te hoog. Op slag van rust zette Sammy Van Den Bossche een dubbelpass op met Schiettecatte en bracht Verbroedering op voorsprong.
 
Na de kampwisseling bleef het spelpeil bedroevend. Kampenhout nam het meeste initiatief, maar echt doelgevaar bleef uit. Weygant maakte een afstandschot van Van Den Bossche onschadelijk en bij een voorzet van Janssens kon niemand de bal beroeren. Geel-blauw dreef de druk op. De Greve veegde een kopbal van Solomon van de lijn. Aan de overkant bleef een penaltyfout van Weygant op Derraz onbestraft. Heymans neutraliseerde een pegel van Sueters. In de slotminuut vergat Van Impe op tegenaanval de score te verdubbelen.
 
SK Kampenhout: Weygant, Tack, Verhaegen, Janssens, De Geeter (80’ Sueters), Kanene, Schoeters, Valgaerts (58’ Van Campenhout), Verlinden, Solomon en Vervoort (81’ Boentgens).
 
VB Meldert: De Valck (15’ Heymans), Pittoors, Wellens, De Geest, Van Den Bossche, Derraz, De Witte, De Greve, Leyman, Schiettecatte (82’ Laseure) en Arijs (87’ Van Impe).
 
Doelpunt: 44’ Van Den Bossche 0-1.