Meldert
Berchem Sport
Datum: 24/09/2006 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Verbroedering Meldert in eigen huis vernederd
Gentil Dossche
| 0 reacties
Verbroedering Meldert in eigen huis vernederd
Foto: © SC

Berchem Sport heeft brandhout gemaakt van een ontstellend zwak Verbroedering Meldert. De Antwerpenaars toonden zich doorgaans de betere ploeg en wonnen verdiend met niet eens overdreven cijfers. Voor hulptrainer Gilbert Van Den Bempt, die eerder deze week het roer overnam van Urbain Spaenhoven, is dit een mooie opsteker.

Meldert begon het best aan zijn opdracht. Frouja liet een open doelkans onbenut en Schiettecatte kon niet profiteren van een blunder van doelman Vleeschouwer. De eerste bezoekende prik leverde meteen de openingstreffer op. Janssens mocht simpelweg oprukken en ongehinderd aanleggen. Na dit vroege doelpunt trok geel-zwart definitief het laken naar zich toe. Sesay vlamde in het zijnet en Verfaillie mikte te zwak om De Valck te verontrusten. Tussendoor trof Van Nyvel de paal en zag De Greve een schot via een Antwerps been in corner verdwijnen.
Meteen na de kampwisseling verdubbelde Van Cleemput met een afgeweken schot de score. Sesay knalde naast en De Valck had enkele knappe reacties in huis bij pogingen van Sesay en Sanou. Verfaillie knalde na voorbereidend werk van Sanou nummer drie tegen de netten. Diezelfde Sanou mikte voorlangs en Sesay trof het doelhout. De thuisploeg diende nog een kwartier met 10 verder te spelen toen Haegeman, die amper 4 minuten op het veld stond, gekwetst uitviel. Sesay legde na een knap nummertje de 0-4 eindcijfers vast. [KVB]
 
Meldert: De Valck, Hellemans (69’ Haegeman), Van Nyvel, Baeten (55’ Van Den Bossche), Frouja, Derraz, De Greve, Leyman, De Kock (43’ Arijs), Schiettecatte en Laseure.
 
Berchem: Vleeschouwer, Pinson, Van Oppens, Walschaerts (23’ Huygelen), Janssens, Van Cleemput, Peytier (69’ Snoeck), Delalieux, Verfaillie, Sesay en Sanou (73’ Delcour).
 
Doelpunten: 06’ Janssens 0-1, 50’ Van Cleemput 0-2, 66’ Verfaillie 0-3 en 85’ Sesay 0-4.
 
Gele kaarten: Van Den Bossche, Arijs, Van Cleemput en Verfaillie.