Opwijk
beeBeerschot
Datum: 07/09/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: SK Opwijk Stadion
Opwijk stuurt Wilrijk wandelen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk stuurt Wilrijk wandelen

Vóór de wedstrijd werd kapitein Wim De Boeck gehuldigd voor zijn 300ste officiële wedstrijd voor KSK Opwijk. De Opwijkse spelers bezorgden hun kapitein nog een bijkomend geschenk, met name een tweede overwinning op evenveel wedstrijden.

Met uitstekend en snel voetbal werden de bezoekers ver van het Opwijkse doel gehouden. Dimitri De Buyser verlengde een voorzet van Souhaieb Ben R’Haiem in het zijnet. Sven Gheeraert knalde nipt naast. Toen De Buyser na een collectieve aanval Mohamed Camara bereikte was Wouter Goris er aan voor de moeite. Wilrijk kon daar enkel een ongevaarlijke kopbal van Geoffrey Peytier tegenover zetten. Met de rust in zicht kon Goris zich onderscheiden op een schot van Michael De Greve.
 
De tweede helft was van duidelijk mindere kwaliteit. Opwijk moest noodgedwongen wat gas terugnemen, maar Wilrijk slaagde er nauwelijks in om voor gevaar te zorgen. De enige vermeldenswaardige spelfases waren een ver schot van Ben R’Haiem, dat over waaide en een vrije trap van Glenn Janssens recht in de handen van Gunter Magits.
 
KSK Opwijk: Magits, Buelens, De Boeck, Stanus, Ben R’Haiem (90’ Desert), Laseure (60’ Goumotsios), De Greve, Camara, Pannecoucke, Gheeraert en De Buyser (80’ De Coninck).

KFCO Wilrijk: Goris, Walschaert, De Doncker, Peytier (70’ Pals), Bormans, Benouahi, Van Gestel, Delcour, Lenaerts (55’ Asante), Wagemans en Janssens.
 
Doelpunt: 23’ Camara (1-0)